Aquafitness

Aquafitness, kao oblik rekreacije u vodi započeo je još pre 25 godina. Ova vrsta sportske aktivnosti ujedinjuje osnovne pokrete aerobika i fitnessa.

Vežbe se izvode u vodi i zbog toga se ne opterećuju zglobovi, a ima mnoštvo blagotvornih uticaja na kosti i mišiće. Aquafitness može se isprobati sredom i subotom od 16.00 časova kod bazena srednje veličine. (U slučaju promene vremena može se promeniti termin).

Aqua Fitness

Nocno kupanje

Noćno kupanje

Za noćno kupanje postoji mogućnost u osvetljenom bazenu srednje veličine i u wellness bazenu. Bazen se zatvara u 19.00 časova,  a otvara ponovo u 21.00 čas za noćno kupanje.

Dobrom rasploženju doprinosi i muzika i disco svetla koja se nalaze na velikoj terasi. Noćno kupanje organizuje se kada je dovoljno toplo i kada temperatura vode dostigne odgovarajuću temperaturu. Pratite Facebook stranicu REKI-ja, obaveštenja su uvek balgovremeno objavljena

Mužičke večeri

Doo „REKI” povremeno organizuje i letnje muzičke večeri, koncerte, party-je na velikoj terasi. O ovim programima takođe se možete obavestiti putem Facebook stranice i web stranice REKI-ja

Nocno kupanje

Deciji programi

Programi civilnih udruženja, dečiji programi

Bazen je idealno mesto za organizovaje civilnih programa, sportskih prezentacija ili čak i kuvarskih šou programa. Mnogo toga se kod nas dešava, a svaki od programa ima svoju zainteresovanu publiku!